Poslovna srečanja in kongresi v Grand Hotelu Rogaška

Ekskluzivni dogodki si zaslužijo prav posebno prizorišče. Pod kristalnimi lestenci Grand Hotela Rogaška se vsako srečanje praznuje kot rojstni dan samega cesarja Franca Jožefa. Odplešite v noč v družbi svojih prijateljev in nam dovolite, da vas presenetimo z našim izbranim menijem, ki vključuje le najboljše sestavine.

KONGRESI IN SEMINARJI

Edinstven ambient Kristalne dvorane, eleganca Glasbene dvorane in naša zaveza odličnosti omogočata izvedbo dogodkov na najvišji ravni. Z različnimi postavitvami je mogoče prostor prilagoditi zahtevam vašega dogodka, ki ga bomo obogatili z vrhunsko kulinariko in številnimi dodatnimi možnostmi, ki jih ponuja Grand Hotel Rogaška z okolico.

Poskrbeli bomo za vse vaše želje.

SREČANJA IN SPREJEMI

Odlikuje nas dolgoletna tradicija organizacije posebnih dogodkov, za katere pripravimo individualno zasnovo in vrhunske kulinarične mojstrovine. Dogodki, pripravljeni v Grand Hotelu Rogaška, pustijo močan vtis na povabljene. Presegajo pričakovanja, saj zanje skrbi usposobljena in izkušena ekipa strokovnjakov, ki skrbno svetuje, načrtuje in izvede dogodek.

KATALOGI

ROGAŠKA RESORT

KRISTALNA DVORANA