Grand Hotel Rogaška se nahaja v osrčju zdraviliškega kraja Rogaška Slatina in ponuja več namestitvenih možnosti. V našem hotelu vam je na voljo 194 sob, ki se nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi s 4 zvezdicami superior ter v dveh depandansah (Strossmayer in Styria) s 4 zvezdicami. Elegantno opremljene sobe in suite ohranjajo zgodovinski pridih in predstavljajo zatočišče miru in sprostitve. Izbirate lahko med udobnimi enoposteljnimi ali dvoposteljnimi sobami standard ali premium kategorije ter suitami. Hotelski ambient ponuja elegantno in udobno počutje v objemu stilnega pohištva, prav tako pa vas tudi pogled na čudovit park ali gozd ne bo pustil ravnodušne.

Hotel je ohranil zgodovinski pridih, vsekakor pa stremimo k dobremu počutju sodobnega gosta. Dodatne ugodnosti, vključene pri najemu sobe:

  • prost vstop v savne, hotelski bazen in fitnes studio v Spa & Beauty centru
  • prost vstop v termalni kompleks bazenov Rogaška Riviera v času odprtja (do 4.10.15)
  • jutranja gimnastika v Spa & Beauty centru
  • prost vstop v Fontana HIT Casinò
  • brezplačen brezžični internet

SOBE & SUITE

Premium Suite

DSC_33(1)

Premium sobe

PREMIUM-DBL-room-park

Comfort sobe

Suite so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Velike so 40-65 m2, nekatere imajo balkon s pogledom na čudovit park. Imajo dnevno sobo s straniščem in ločeno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico. Suite s pogledom na park so lahko povezane tudi z drugimi dvoposteljnimi sobami in tako tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki. 

 

Premium sobe so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Premium sobe so velike 18–29 m2 in zagotavljajo idealno namestitev za daljše bivanje. V celoti prenovljene, elegantno opremljene in ponujajo prekrasen pogled proti okoliškim parkom ali bližnjemu gozdu. Vse dvoposteljne sobe so opremljene z zakonskimi ali ločenimi posteljami, nekatere se lahko povežejo v družinske sobe, kar je idealno za družine z otroki. Sobe Premium so odlična izbira za tiste, ki nameravajo ostati v Grand Hotelu Rogaška dalj časa.

 

Novost v letu 2019! Popolnoma obnovljene sobe Comfort so locirane v depandansi s 4 zvezdicami – Styria. Sobe imajo površino 20–24 m2. So klasično zasnovane, z visokimi stropovi in prekrasnim pogledom na okoliške parke ali proti bližnjemu čarobnemu gozdu zagotavljajo sproščujoče bivanje v Grand Hotelu Rogaška. Opremljene so z zakonsko posteljo. Comfort sobe s pogledom na park so lahko med seboj tudi povezane in kot take so primerne za nastanitev večjih družin z otroki.

 

REZERVACIJA

REZERVIRAJTE TAKOJ

POSREDUJTE ŽELEN DATUM PRIHODA PO E-POŠTI

PRIJAVA NA E-NOVICEBrez prijave na e-novice
S potrditvijo se strinjate s s splošnimi pogoji in pogoji zasebnosti

VČLANITE SE V
GRAND LOYALTY CLUB
in prihranite