Splošni pogoji poslovanja

Omejitev odgovornosti

1. Vsebina
SLKI d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za ažurnost, točnost, popolnost ali kakovost zagotovljenih informacij in materialov, razen če je napaka namerna ali posledica hude malomarnosti. To velja za vsako izgubo, dodatne stroške ali kakršno koli poškodbo, ki je nastala zaradi uporabe informacij in materiala, ki jih družba SLKI d.o.o. objavi na svojih spletnih straneh. Vse ponudbe so nezavezujoče in brez obveznosti.

2. Sklicevanja in povezave

SLKI d.o.o. ne more vplivati na obliko in vsebino materialov tretjih oseb, do katerih vodijo povezave prek spletne strani družbe. Zato SLKI d.o.o. izrecno ne prevzema nobene odgovornosti za takšne materiale in vsebine tretjih strank – razen kadar je nedvomno seznanjena o nezakoniti vsebini in lahko obiskovalcem svoje strani prepreči ogled takšnih strani.

3. Avtorske pravice

Postavitev strani, uporabljeni diagrami, slike in logotipi ter zbirka posameznih prispevkov so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Predmetov takih diagramov, slik ali besedil ni dovoljeno kopirati ali uporabljati v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah brez dovoljenja družbe SLKI d.o.o.

4. Pravna veljavnost te omejitve odgovornosti

Ta izjava o omejitvi odgovornosti je del internetne publikacije, ki vas je napotila nanjo. Če se ugotovi, da so kateri koli pogoji neveljavni glede na ustrezno zakonodajo, to dejstvo ne vpliva na preostale splošne pogoje.

Splošni pogoji

1. Podatki o podjetju

SLKI D.O.O.

Zdraviliški trg 11

3250 Rogaska Slatina

Slovenija

ID za DDV: SI 67126618

2. Valuta

Vse stopnje in cene, navedene na tej strani, so v evrih (EUR) in vključujejo DDV, razen če ni izrecno navedeno drugače.

3. Politika jamstev

Za vse rezervacije se zahteva jamstvo kreditnih kartic, ki so veljavne za celoten čas bivanja. Prosimo, da ob prijavi v hotel predložite tisto kartico, s katero ste opravili rezervacijo.

Za posebne stopnje ali pakete lahko veljajo posebni pogoji.

4. Politika odpovedi

Za vpogled ali odpoved/spremembo rezervacije pojdite na www.rogaska-resort.com, pišite na [email protected] ali pokličite +386 (0)3 811 2000. Stranka lahko popolnoma brezplačno odpove rezervacijo do 72 ur pred prihodom. Če je rezervacija odpovedana od 72 ur do 24 ur pred prihodom, vam bomo zaračunali nadomestilo za odpoved v višini 100 % zneska 1. nočitve vaše rezervacije, razen če ni drugače določeno v politiki o odpovedi. Za odpoved manj kot 24 ur pred prihodom ali če se ne prijavite v hotel ob dogovorjenem terminu, bomo vašo kreditno kartico, ki ste jo navedli ob rezervaciji, bremenili za celoten znesek rezervacije.

4.1.  SPA & Beauty Center: Če se zgodi, da morate odpovedati termin, vas vljudno prosimo, da to sporočite vsaj šest ur prej na telefonsko številko +386 3 811 2470 ali osebno v recepciji zdravilišča, sicer vam bomo morali zaračunati 50 % rezervirane storitve.

5. Rezervacije brez vračila (predčasni nakup)

Vašo kreditno kartico bomo bremenili za celoten znesek bivanja na dan rezervacije. Rezervacije ni mogoče odpovedati ali spremeniti. Ti pogoji bodo določeni v potrditvi rezervacije pod pogoji odpovedi in depozita.

6. Plačilo

Možni so naslednji načini plačila: kreditne kartice – MasterCard/Visa; plačilne kartice – Visa/Delta in Visa/Electron.

Ob prijavi bomo avtorizirali stroške bivanja (plačilo sobe, DDV in morebitne stroške storitve) in predvidene dodatne stroške za čas bivanja, za kar bomo bremenili vašo kreditno/plačilno kartico. Namesto avtorizacije plačilne kartice se lahko odločimo tudi, da bomo sprejeli depozit v drugačni veljavni obliki plačila, vključno z gotovino ali čekom.

Hotelski sistem bo v času vašega bivanja dnevno izračunaval dodatne stroške, obračunane za vašo sobo. Če takšni dodatni stroški presežejo avtorizacijo, odobreno ob prijavi, se bo od vas avtomatsko zahtevala dodatna avtorizacija, in če ta ni na voljo, lahko zahtevamo drug način poravnave ali zagotovitev depozita, sicer si pridržujemo pravico, da vam omejimo dostop do sobe.

Ob odjavi iz hotela morajo biti vsi neporavnani stroški plačani v celoti. Če neporavnani stroški ne presegajo avtorizacije, odobrene ob prijavi, se sprosti neporabljeni del zneska, vendar pa ne moremo nadzirati, v kolikšnem času bo vaša banka dejansko izvedla takšno sprostitev. Če v hotelu bivate več noči, lahko od vas pogosteje zahtevamo plačilo neporavnanih stroškov v času bivanja.

7. Dodatno ležišče

Dodatno ležišče je na voljo v dvoposteljnih sobah Comfort in Premium za doplačilo 65 EUR ter suitah Comfort in Premium za doplačilo 90 EUR na noč za odraslo osebo.

8. Otroci

Otroci, mlajši od 7 let, bivajo brezplačno v sobi skupaj s starši ob uporabi obstoječih postelj. Dodatno ležišče za otroke, mlajše od 7 let, je na voljo z doplačilom 15 EUR na dan. Za otroke, starejše od 7 let, je doplačilo v dvoposteljnih sobah Comfort in Premium 45 EUR, v suitah 55 EUR na noč, če bivajo na dodatnem ležišču v sobi s starši. Za otroke, starejše od 12 let, se zaračuna enako doplačilo kot za odrasle, če bivajo na dodatnem ležišču v sobi s starši.

9. Parkiranje 

Za hotelske goste zagotavljamo omejeno število parkirnih mest pred hotelom, ki so v času bivanja na voljo brezplačno. Lastniki/stranke sami odgovarjajo za avtomobile in stvari, ki jih pustijo v njih. Za izgubo ali poškodbe ne odgovarjamo.

10. Prijava/odjava gostov 

Sobe so gostom na razpolago od 14.00 ure prvi dan bivanja do 11.00 ure zadnji dan bivanja. Na podlagi predhodnega dogovora in po presoji družbe se lahko gostom omogoči zgodnja prijava ali pozna odjava.

 11. Zasebnost 

Iz varnostnih razlogov boste morali ob prijavi predložiti veljaven identifikacijski dokument.

12. Kajenje 

V hotelu je kajenje dovoljeno le v za to namenjenih prostorih. V hotelskih sobah in drugje je kajenje prepovedano. Hotel ima pravico zaračunati dodaten znesek 150,00 EUR (sto petdeset evrov) za kritje stroškov čiščenja, osvežitve in zračenja sobe. Poleg omenjenega zneska bo dodatno zaračunana morebitna škoda.

13. Hišni ljubljenci 

Hišni ljubljenci na povodcih (do 10 kg) so dobrodošli, doplačilo zanje je 15 EUR na dan. Hotel je treba o spremstvu hišnega ljubljenca obvestiti ob rezervaciji in v zvezi s tem pridobiti predhodno potrditev s strani hotela.

14. Škoda  

Pridržujemo si pravico in vi nas pooblaščate, da bremenimo vašo kreditno ali plačilno kartico za morebitno škodo, ki je nastala v vaši sobi ali hotelu med vašim bivanjem (kar vključuje, a ni omejeno na posebno čiščenje), ali za vse predmete, ki manjkajo ob vašem odhodu.

15. Dogodki v hotelu 

Ob različnih časih skozi vse leto so lahko v nekaterih naših hotelih organizirane poroke, dogodki in zabave, ki bi lahko motile vaš odmor. Prosimo, da se o tem pozanimate, preden rezervirate bivanje v hotelu.

16.Omejitev odgovornosti 

Družba ne odgovarja za kakršno koli neposredno ali posredno izgubo ali poškodovanje lastnine gostov ali osebne poškodbe, ki na kakršen koli način nastanejo med bivanjem v hotelu (razen osebnih poškodb gostov, ki nastanejo neposredno zaradi hude malomarnosti družbe). Celotna odškodninska odgovornost družbe ne presega vrednosti pogodbe.

Nič v pogodbi ali katerem koli drugem dokumentu v zvezi z njo ne pomeni izključitve odgovornosti za primer smrti ali osebne poškodbe, ki nastane zaradi hude malomarnosti družbe ali odgovornosti za prevare ali napačno tolmačenje.

16. Veljavnost darilnih bonov

Darilni bon je veljaven do izteka datuma veljavnosti, ki je naveden na vsakem posamičnem darilnem bonu. V kolikor na darilnem bonu datum veljavnost ni zapisan, se šteje, da je darilni bon veljaven eno leto od datuma izdaje.

17. Veljavno pravo 

Za te splošne pogoje velja slovenska zakonodaja. Stranki se dogovorita za izključno pristojnost slovenskih sodišč.

 

“Če ni določeno v zgornjih splošnih pogojih poslovanja, veljajo “uzance v gostinstvu in turizmu.”

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Družba SLKI d.o.o. skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Družba SLKI d.o.o. kot ponudnik blaga in storitev na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi https://ec.europa.eu/odr

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

VČLANITE SE V
GRAND LOYALTY CLUB
in prihranite