SPA & Beauty trgovina

V trgovini lahko kupite profesionalno kozmetiko, ki jo uporabljamo pri naši negi: edinstveno medicinsko kozmetiko Med Beauty, organsko kozmetiko Kurland in kozmetiko Bioeffect. Za nasvet lahko vedno povprašate naše strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri nakupu pravega izdelka.

Med Beauty Swiss

Z združitvijo aktivnih zdravilnih učinkovin in elementov kozmetike so razvili učinkovite izdelke, ki zagotavljajo odlične rezultate in so prilagojeni najrazličnejšim tipom kože. Vse sestavine so pridobljene iz “zdravih virov”, kot so mlečni peptidi, aktivni flavoni iz zrn soje ter izvlečki centralnih celic jabolk.

Dr. Gerny, dermatolog iz Züricha in ustanovitelj podjetja, pravi: “Naš cilj je izolirati posamezne aktivne elemente naravnih virov, s čimer preprečimo alergijske reakcije.”

Med Beauty razvija aktivno kozmetiko (kozmocevtiko) in nego, ki preprečuje prezgodnje staranje kože, pigmentne madeže, problematično kožo in različna stanja kože, ki so posledica pomanjkanja vlažnosti. Ta posebna nega je na voljo le v najbolj luksuznih hotelih. V Grand Hotelu Rogaška nudimo različne oblike nege kože za preprečevanje gub in težav s kožo.

Vabimo vas na sprostitev in preživljanje prostega časa, naši strokovnjaki pa bodo poskrbeli za prijetno razvajanje!