ŠPORT

Zagotavljamo vam, da se v Grand Hotelu Rogaška ne boste dolgočasili. Za vse privržence športa so na voljo dnevna telovadba v bazenu, fitnes center in nordijska hoja.

Športni navdušenci lahko uživajo v prelepi okolici in odličnih športnih objektih. Ob hotelu se nahajajo zunanja teniška igrišča in pokrita teniška dvorana. Za jutranji tek vam je na voljo trim steza, ki vodi do vrha Janine. Čez dan lahko kolesarite po številnih kolesarskih poteh, ki navdušujejo slehernega kolesarja.

Bližnji griči ponujajo hladno zavetje pred poletno vročino in so idealni za pohode. Do športnih dvoran in zunanjih igrišč za košarko in nogomet se lahko sprehodite kar peš. V Rogaški Slatini se nahaja tudi nogometno igrišče in ena izmed najmodernejših dvoran za balinanje v Srednji Evropi. Dva golf igrišča ob vznožju kozjanskega hribovja sta od hotela oddaljena le slabe pol ure vožnje z avtomobilom. Poskrbeli smo tudi za naše mlajše goste, za katere smo ob letnem bazenu pripravili program, poln zabave.

Med drugim imate tudi možnost tečaja tenisa in plavanja.

Ponujamo vam poučevanje tenisa za začetnike, boljše igralce in tekmovalce.

V začetnem programu se bodo učenci spoznali z osnovami teniške igre od osnovnih udarcev (forehand, backhand, servis), osnovnega gibanja (delo nog) ter teniških pravil.

Napredni tenisači oziroma rekreativni igralci bodo spoznali nove udarce oziroma rotacije žoge (spin, slice,…), lahko bodo potrenirali napredno delo nog ob uporabi teniške lestve in kolebnice, ter različne druge vaje za koordinacijo telesa.

Tekmovalci oziroma napredni  igralci se bodo seznanili s taktičnimi rešitvami ob uporabi vrhunske tehnike, različnimi vajami za kondicijsko pripravo igralca (koordinacija, hitrost, moč, vzdržljivost) ter psihološkimi nasveti. Možen je seveda tudi sparing, kjer bodo igralci preizkusili naučen veščine.

Cena z igriščem, trenerjem in rekviziti za eno uro je 40 €.

Kontakt: Jasin Napast Teniški trener z »A« stopnjo univerze za šport v Ljubljani T: +386 (0)31 614 248

Plavalni tečaji na Rogaški Rivieri za otroke in odrasle: 20 € za 45 minut (minimalen paket: 10 tečajev).

Dodatne informacije in rezervacije termina  na recepciji hotel:

Grand Hotel Rogaška, Zdraviliški trg 11, 3250 Rogaška Slatina, T: + 386 3 811 2000,

E: [email protected],

I: www.rogaska-resort.com

VČLANITE SE V
GRAND LOYALTY CLUB
in prihranite