PROGRAMI Z BIVANJEM

Detox program

detox

Skrbno načrtovan program razstrupljanja je zaradi vključene pitne kure z Donatom Mg edinstven v svetu. Prehranski program, ki temelji na prečiščevanju, pospeši izločanje škodljivih substanc iz telesa in izboljša njegovo energijsko ravnovesje. VEČ.

Body slim program

Zmanjšanje obsega in telesne teže / »kurjenje« maščobnih oblog in pospeševanje metabolizma / regeneracija tkiv in povečanje prožnosti / krepitev mišičnega sistema in učvrstitev ohlapnih delov telesa / povečanje gibljivosti. VEČ.

Antistres z Donatom MG

Program Anti Stres z Donatom Mg vam bo pomagal pobegniti iz vsakdanjega, stresa polnega okolja. S prehodom na druga, pozitivna čustva, vam bo pomagal sprostiti telo in duha ter obnoviti notranjo harmonijo v telesu in povezanost z zunanjim svetom. VEČ.

VIS VITA Wellness program

zdravilniucikivode-grandhotelrogaska01

Odličen program za lajšanje težav s prebavo in presnovo. Ali imate oslabljen imunski sistem, vas pesti pomanjkanje gibanja, se pogosto prenajedate? Morda imate občutek napetosti v želodcu, pogoste prebavne motnje in težave v presnovi? VEČ.

Rogaška Slatina, skrita med zelenimi griči in obdarjena z naravno mineralno vodo, je bila že od nekdaj kraj za zdravo sprostitev.  Mesto je že več stoletij znano kot zatočišče za krepitev zdravja. Ta tradicija je združena z zdravilno vodo v našem zdraviliškem in wellness centru. Obljubljamo vam enkratno in sproščujoče doživetje, ki vam bo dalo novih moči za prihodnje življenjske izzive.

V našem hotelu imamo izvrsten Vis Vita Spa & Beauty center, ki ponuja široko paleto postopkov, s katerimi se boste popolnoma sprostili in revitalizirali. Vsekakor imate bogato izbiro, kako bi želeli preživeti vaš oddih; ponujamo tudi prostor sprostitve z luksuznimi ogrevanimi ležalniki, kakor tudi termalne bazene z masažnimi šobami.

Priporočamo da preverjate naše najnovejše spa pakete v okviru posebnih ponudb, s katerimi dobite za vaš denar odlične storitve ter nastanitev v našem hotelu.

Če želite ostati v formi tudi med časom vašega oddiha ali poslovnega obiska, imate pri nas na voljo sodoben fitnes center. Tukaj boste našli vse kar potrebujete za to, da boste lahko aktivni tudi med vašim oddihom. Če želite nekaj drugačnega, se podajte na Rogaško Riviero, kjer se lahko udeležite vodne gimnastike skoraj vsak dan. Vsekakor pa je tudi v okolici hotela veliko možnosti za različne športne aktivnosti.

VČLANITE SE V
GRAND LOYALTY CLUB
in prihranite