KRISTALNA DVORANA

Naša mogočna Kristalna dvorana je ena izmed najbolj znanih dvoran v vsej Vzhodni Evropi. Prekrasna plesna dvorana je idealna za elegantne priložnosti in ekskluzivne predstavitve. Dvorano razsvetljujejo bleščeči kristalni lestenci, ob tem pa ste samo nekaj korakov od naših čudovitih parkov.

Dvorana lahko sprejme do 200 gostov za bankete in do 300 gostov v koncertni postavitvi. Na voljo je hitra internetna povezava in vsa oprema, potrebna za izvedbo.

V osrčju Rogaške Slatine, s pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S Kristalno dvorano popeljemo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.

KATALOGI

ROGAŠKA RESORT

KRISTALNA DVORANA

GALERIJA

POROKA

Kako smo se imeli luštno na našem prvem plesnem vikendu v Grand Hotel Rogaška, leta 2018. Takrat smo praznovali 10. obletnico naše plesne šole, Plesna zvezda, Katarina Venturini. Čudoviti spomini 🥰Vabljeni, da se nam pridružite tudi letos, od 12. - 15. marca, 2020. PRIJAVA: info@collegium.siVeč informacij o programu najdete na naši spletni strani: https://www.plesnazvezda.si/plesni-vikendi.htmlŠe malo, pa skupaj zaplešemo! ❤️🥳

Gepostet von Plesna Zvezda am Dienstag, 3. März 2020