MASAŽE IN TERAPIJE

cenik-masaze1

Cenik

TERAPEVTSKE IN SPROŠČUJOČE MASAŽE

Masaža je ena izmed najstarejših naravnih metod zdravljenja in ohranjanja zdravja. Ublaži stres in napetost, vzbuja dobro počutje, povrne energijo, sprošča napete mišice in razteza vezivno tkivo sklepov. Izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi. Pripomore k boljšemu dihanju, povečuje izločanje odpadnih in strupenih snovi iz telesa, prek živčnih prog deluje na notranje organe in regulira njihovo delovanje, krepi vlakna vezivnega tkiva in pripomore k prožnosti kože.

Posebej priporočamo terapevtsko ročno masažo hrbta in nog 5 x 40 min.

AYURVEDSKE TERAPIJE

Ayurveda poudarja pomen posameznika, njegovo enkratnost in unikatnost. Stremi k odpravljanju primarnega vzroka bolezni ter ponovni vzpostavitvi ravnovesja duha, uma in telesa. Ayurvedske terapije pozitivno učinkujejo na čiščenje škodljivih snovi iz telesa, izboljšujejo krvni obtok, uravnovešajo prebavo in pomirjajo.

AROMATERAPIJA

Aromaterapija je terapija, ki v kombinaciji z individualno izbranimi eteričnimi olji in masažnimi tehnikami ponuja odlične učinke pri zdravljenju stresa, izboljšanju prekrvavitve, mišične napetosti, zastajanju vode v telesu in splošnem izboljšanju razpoloženja in zdravja.