Microneedling with med beauty swiss

Microneedling with Med Beauty Swiss

cosmetic

Kaj je needling?

Microneedling z igličnim valjčkom je najmanj invazivna medicinska metoda za izboljšanje strukture kože. Pri tretmaju iglice prodrejo v povrhnjico in usnjico, kjer povzročijo drobne mikrovbode v kožo. Ta proces spodbuja dejavnike rasti in tvorjenje beljakovin, ki zaznajo poškodbe in zato aktivirajo celjenje oz. regeneracijo, čeprav koža ostane nepoškodovana.

Kaj povzroča needling?

Z needlingom dosežemo 3000-krat višjo vpojnost visoko koncentriranih učinkovin v kožo. Pri celjenju številnih miniaturnih vbodov koža tvori nov kolagen, ki omogoča, da se gubice zgladijo na naraven način.

Microneedling s koktajli učinkovin

Mezoterapija in kolagensko indukcijska terapija sta tretma s takojšnjo in dolgoročno učinkovitostjo. Z igličnim valjčkom kožo preluknjamo, kar odpre kanalčke do dermisa (usnjice). Visoko koncentrirani koktajli učinkovin lahko zdaj prodrejo globoko v kožo in spodbudijo tvorjenje kolagena, elastina in hialuronske kisline. Koža tvori nov visokokakovosten kolagen. Koža je napeta in bolje prekrvavljena. Izboljša se videz kože, ki deluje pomlajeno in sveže. Microneedling je oblika tretmaja za izboljšanje strukture kože pri izraznih linijah in gubicah, širokih porah, čezmerni pigmentaciji, brazgotinah, aknah in strijah.

Informacije in rezervacije:

tel.: +386 (0) 3 811 2470

e-pošta: [email protected]

Delovni čas:
pon.–ned. 08.00–21.00