Grand Hotel Rogaška se nahaja v osrčju zdraviliškega kraja Rogaška Slatina in ponuja več namestitvenih možnosti. V našem hotelu vam je na voljo 194 sob, ki se nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi s 4 zvezdicami superior ter v dveh depandansah (Strossmayer in Styria) s 4 zvezdicami. Elegantno opremljene sobe in suite ohranjajo zgodovinski pridih in predstavljajo zatočišče miru in sprostitve. Izbirate lahko med udobnimi enoposteljnimi ali dvoposteljnimi sobami standard ali premium kategorije ter suitami. Hotelski ambient ponuja elegantno in udobno počutje v objemu stilnega pohištva, prav tako pa vas tudi pogled na čudovit park ali gozd ne bo pustil ravnodušne.

Hotel je ohranil zgodovinski pridih, vsekakor pa stremimo k dobremu počutju sodobnega gosta. Dodatne ugodnosti, vključene pri najemu sobe:

  • prost vstop v savne, hotelski bazen in fitnes studio v Spa & Beauty centru
  • prost vstop v termalni kompleks bazenov Rogaška Riviera v času odprtja (do 4.10.15)
  • jutranja gimnastika v Spa & Beauty centru
  • steklenica mineralne vode Donat Mg na dan prihoda
  • prost vstop v Fontana HIT Casinò
  • brezplačen brezžični internet

SOBE & SUITE

Premium Suite

DSC_33(1)

Premium sobe

PREMIUM-DBL-room-park

Standardne sobe

dvoposteljna 1

Suite so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Velike so 40-65 m2, nekatere imajo balkon s pogledom na čudovit park. Imajo dnevno sobo, eno spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico in ločeno stranišče. Suite so lahko povezane tudi z drugimi sobami in tako tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki.  Suite so lahko povezane tudi z drugimi sobami in tako tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki.

Premium sobe so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Premium sobe so velike 18–29 m2 in zagotavljajo idealno namestitev za daljše bivanje. V celoti prenovljene, elegantno opremljene in ponujajo prekrasen pogled proti okoliškim parkom ali bližnjemu gozdu. Vse dvoposljene sobe so opremljene z zakonskimi ali ločenimi posteljam, nekatere se lahko povežejo v družinske sobe, kar je idealno za družine z otroki. Sobe premium so odlična izbira za tiste, ki nameravajo ostati v Grand Hotelu Rogaška dalj časa.

Standardne sobe so locirane v depandansah s 4 zvezdicami; Strossmayer in Styria. Standardne sobe imajo površino 19–25 m2. Klasično zasnovane sobe z visokimi stropovi in prekrasnim pogledom na okoliške parke ali proti bližnjemu čarobnemu gozdu zagotavljajo sproščujoče bivanje v Grand Hotelu Rogaška. Opremljene so z zakonsko, francosko posteljo ali pa so enoposteljne, odvisno od vrste sobe. Standardne sobe so lahko med seboj tudi povezane in tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki.

REZERVACIJA

REZERVIRAJTE TAKOJ

POSREDUJTE ŽELEN DATUM PRIHODA PO E-POŠTI

PRIJAVA NA E-NOVICEBrez prijave na e-novice
S potrditvijo se strinjate s s splošnimi pogoji in pogoji zasebnosti