POROKE

Izpovejte svojo ljubezen v dih jemajočem okolju Grand Hotel Rogaška, najslikovitejšem okolju za poroke v Sloveniji.

Grand Hotel Rogaška je čudovit kraj za poroke, kjer se stoletja tradicije stapljajo z brezčasnimi vrednotami izjemne storitve in visokimi standardi, kar zagotavlja, da bo vaš poročni dan resnično sanjski.

Naši izkušeni in strokovni načrtovalci porok vam bodo pomagali pri poročnih pripravah s cvetličnimi aranžmaji, poročno torto in z vsem drugim, kar potrebujete.

Kristalna dvorana

Kristalna dvorana je veličasten prostor za najbolj impozantne poročne sprejeme. Postavitev in aranžiranje se lahko prilagodita za velike poroke ali bolj intimne sprejeme.

Kristalna dvorana Rogaška je eden izmed najpomembnejših kulturnih spomenikov v Rogaški Slatini in prizorišče mnogih kulturnih dogodkov v kraju. Stene krasijo oljne slike avstrijskega slikarja Schröterja iz leta 1912, na stropu pa visi pet lestencev, ročno izdelanih v Steklarni Rogaška.

Terasa

Če bi raje imeli sprejem na prostem, vam ponujamo romantično okolje naše terase. Večerja ob svečah in s pogledom na naš mogočni vrt bo na vaših gostih pustila globok vtis.

Kuhinja

Z vsakim parom skupaj ustvarimo meni, ki odraža njun stil in osebnost, to pa dopolnimo z inovativnim kulinaričnim pristopom in najbolj svežimi sezonskimi sestavinami.

Naj organiziramo vašo poroko! Pošljite povpraševanje na: [email protected]

KATALOG

Za več informacij in rezervacije prosimo kontaktirajte:
E: [email protected]
T: + 386 40 131 936
I: www.rogaska-resort.com

Pripravimo vam lahko tudi ugodne ponudbe za nastanitev svatov in nastanitev v sobo višje kategorije za družino mladoporočencev. Vse ponudbe so odvisne od razpoložljivosti v času rezervacije, razen če ni drugače določeno. Osnovna ponudba je na osebo z možnostjo dodatkov k ceni. Ponudba je je na voljo za minimalno število 50 gostov. Vsak dodaten gost se zaračuna po trenutnih poročnih cenah. Cene vključujejo davke in se lahko spremenijo.

Print Friendly