Politika varovanja zasebnosti

Vse osebne podatke, ki jih družba SLKI d.o.o. (“mi”, “naš”, “nas”) pridobi od vas ali nam jih vi posredujete, bomo obdelovali v skladu s to Politiko varovanja zasebnosti skupaj s Splošnimi pogoji in Politiko o uporabi piškotkov. Zavezani smo k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti.

Podatki, ki jih lahko pridobimo od vas

V zvezi z našo spletno stranjo lahko od vas pridobimo in obdelujemo naslednje osebne podatke:

 • podatke, ki jih zagotovite med izpolnjevanjem obrazcev na naši spletni strani,
 • če nas kontaktirate preko splošnega obrazca, lahko shranimo kopijo te korespondence,
 • podatke, ki jih zagotovite med izpolnjevanjem anket, ki jih uporabljamo za raziskovalne namene,
 • podatke o transakcijah (vključno s podatki o uporabljenih plačilnih karticah), ki jih opravite preko naše spletne strani,
 • podatke o obiskih naše spletne strani, kar vključuje, a ni omejeno na podatke o prometu, lokaciji, spletne dnevnike in druge komunikacijske podatke, bodisi za lastne potrebe obračunavanja ali druge potrebe in/ali vire, do katerih dostopate,
 • podatke, ki jih posredujete ob vključitvi v nagradno igro ali promocijo,
 • podatke, ki jih sporočite, ko prijavite težavo z našo spletno stranjo,
 • podatke, ki jih posredujete ob registraciji katerega od naših programov, kar vključuje, a ni omejeno na registracijo na naši spletni strani, zahtevek za poslovni račun, naročilo na e-novice,
 • podatke, ki jih posredujete ob pošiljanju povpraševanja za srečanje ali dogodek,
 • podatke, ki jih posredujte ob pošiljanju povpraševanja v zvezi z zdraviliščem.

Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo za naslednje namene:

 • zagotavljamo vam storitve,
 • rešujemo vaše zahtevke v zvezi z rezervacijo, povpraševanji itd.,
 • vodimo vašo rezervacijo in druge storitve,
 • prilagajamo naše storitve vašim željam in zahtevam,
 • direktno tržimo izdelke in storitve, vas obveščamo o novicah in novostih v panogi, dogodkih, promocijah in nagradnih igrah, poročilih in drugih informacijah ter opravljamo tržne raziskave,
 • zagotavljamo vam informacije o drugih izdelkih, posebnih ponudbah in storitvah, ki jih naročite pri nas ali za katere menimo, da bi vas lahko zanimale, če ste se strinjali, da vas lahko kontaktiramo za te namene. To lahko vključuje izdelke ali storitve, ki jih nudijo izbrani partnerji in katera koli članica naše skupine.

Za te namene vas lahko kontaktiramo tudi po telefonu. Zaradi nadzora kakovosti se klici lahko snemajo.

Podatki, ki jih vnesete v obrazce za rezervacijo

Podatke, ki jih vnesete v obrazce za rezervacijo, lahko zbiramo in hranimo, da vas lahko kontaktiramo v zvezi z vašo rezervacijo/povpraševanjem/poskusom transakcije. Uporabljamo jih lahko tudi zato, da vam pošljemo operativna elektronska sporočila, vas pokličemo v zvezi z vašim povpraševanjem za zgoraj navedene namene ali vprašamo, zakaj transakcija ni bila dokončana. Teh podatkov ne bomo uporabljali za nobene druge namene, ne bomo jih shranjevali dlje, kot je potrebno, in ne bomo jih posredovali nobeni drugi družbi. Naš edini namen je, da vam zagotovimo najvišjo možno raven kakovosti storitev.

Trženje

Naše spletne strani vam ponujajo možnost odpovedi prejemanja promocijskega in tržnega materiala ali odpovedi prejemanja elektronskih trženjskih informacij. Lahko uveljavite pravico prepovedi obdelave, tako da izberete ustrezno možnost prijave/odjave vsakič, ko na naši spletni strani izpolnite obrazec, ki vsebuje vaše osebne podatke. Kadar koli se lahko odjavite od prejemanja pisnega promocijskega materiala, kot so na primer naše novice, tako da pošljete elektronsko sporočilo na naslov [email protected] in pri tem navedete svoje ime, naslov elektronske pošte in, v primeru rezervacije pri nas, številko potrditve, nas pokličete na številko +386 (0)3 811 2000 ali odgovorite na naše sporočilo z besedo “odjava” v polju Zadeva.

Kje hranimo vaše osebne podatke

Ko nam pošljete svoje osebne podatke, se hkrati strinjate z njihovim shranjevanjem ali obdelavo (na primer za podatke o plačilu in zagotavljanju storitev). Sprejeli bomo vse potrebne ukrepe, da bodo vaši podatki obravnavani zaupno in v skladu s to Politiko varovanja zasebnosti.

Če smo vam dodelili (ali ste izbrali) geslo, s katerim lahko dostopate do nekaterih delov naše spletne strani, ste odgovorni za varovanje zaupnosti tega gesla. Zato vas prosimo, da svojega gesla ne delite z nikomer.

Razkritje vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali tretjim osebam brez vašega predhodnega soglasja. Vaše osebne podatke lahko razkrijemo: kateri koli članici naše skupine podjetij, vključno z odvisnimi družbami in holdinškim podjetjem ter njegovimi odvisnimi družbami; pravnim naslednikom naše družbe; dobaviteljem in zunanjim agencijam, ki jih najamemo za obdelavo podatkov v našem imenu; tretjim osebam (kar vključuje, a ni omejeno na zavarovatelje poklicne odgovornosti, posrednike, revizorje in druge strokovne svetovalce); po potrebi pa tudi kateremu koli regulativnemu organu ali če tako zahteva zakon.

Razen kadar razkritje predpisuje zakon ali ga zahteva regulativni organ, vaše osebne podatke razkrivamo le našim izbranim poslovnim partnerjem in ponudnikom storitev:

 • za namene obdelave vaših zahtevkov in rezervacij,
 • za zagotovitev drugih storitev, ki jih zahtevate,
 • za posredovanje ponudbe drugega blaga in storitev z vašim predhodnim soglasjem.

Internet

Ker je internet globalno okolje, uporaba interneta za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov nujno pomeni prenos podatkov v mednarodnem merilu. Zato ste seznanjeni in se strinjate s tem načinom obdelave osebnih podatkov med brskanjem po naši spletni strani in pri elektronski izmenjavi informacij.

Prenos podatkov preko interneta ni popolnoma varen. Čeprav se po najboljših močeh trudimo, da bi zaščitili vaše podatke, ne moremo jamčiti za varnost podatkov, ki jih sporočite preko naše spletne strani; za tak prenos sami nosite tveganje. Ko prejmemo vaše podatke, uporabljamo stroge postopke in dodatne zaščite, s katerimi poskušamo preprečiti nepooblaščen dostop ali obdelavo. Poleg tega vam zagotavljamo tudi, da podatkov o kreditnih karticah, ki jih predložite ob rezervaciji sobe, ne beležimo na spletni strani.

Na naši spletni strani lahko občasno najdete povezave na druge spletne strani, na katere ne moremo vplivati in za katere ta Politika varovanja zasebnosti ne velja. Za politiko varovanja zasebnosti na drugih straneh ne prevzemamo nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Če do drugih strani dostopate prek navedenih povezav, preverite njihove politike varovanja zasebnosti, preden pošljete kakršne koli osebne podatke.

Politika o piškotkih

Piškotke uporabljamo, da na več načinov pomagamo izboljšati našo spleno stran. Vsaka avtomatsko pridobljena informacija s strani naših obiskovalcev, kot so na primer vzorci brskanja, bo izključno uporabljena v skupni obliki (individualni uporabniki ne bodo indentificirani).

Nekateri piškotki na tej strani so nujni in stran ne bo delovala po pričakovanjih brez njih. Ti piškotki se namestijo, ko predložite obrazec, se logirate ali uporabljate stran na način, ki presega enostavno klikanje na linke.

Prav tako uporabljamo nekatere neobvezne piškotke z namenom, da anonimno sledimo obiskovalcem oz. izboljšamo njihovo izkušnjo s spletno stranjo.

Dostop do podatkov

Do osebnih podatkov o vas, ki jih hranimo, imate pravico dostopati ali zahtevati kopijo. Za tak zahtevek za dostop lahko zaračunamo provizijo (največ 10 EUR) za kritje stroškov zagotavljanja podatkov o vas, ki jih hranimo. Ob tem lahko preverimo vašo identiteto in zahtevamo dodatne informacije v zvezi z zahtevkom. Če želite kopijo osebnih podatkov o vas, ki jih hranimo, pošljite zahtevek na [email protected].

Spremembe Politike varovanja zasebnosti

Vse pomembne prihodnje spremembe v zvezi s Politiko varovanja zasebnosti bomo objavili na tej strani, po potrebi pa vas bomo o spremembi obvestili tudi po elektronski pošti. Tako boste vedno seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah jih razkrijemo.

Kontaktna oseba

Morebitna vprašanja ali povpraševanja v zvezi z osebnimi podatki o vas ali vprašanja o naših postopkih naslovite na [email protected].

Print Friendly